About

Welkom op mijn stukje internet, mijn blog! Hier deel ik alles dat me bezighoud en waar ik blij van word. Mijn blog is niet iets dat moet, maar iets dat ik graag doe. Ik stop mijn ziel en zaligheid in alles dat hier verschijnt. Blogs schrijven is iets dat ik wel fulltime zou kunnen. Dat vind ik namelijk het aller-aller leukste om te doen. Tof dat je er bent!

Ik word blij van mooie kleding en gezellige interieurs. Mijn garderobe en inboedel veranderen daarom geregeld. Daarnaast ben ik onlangs mama van ons eerste kindje en is dat een centraal onderwerp geworden op mijn vernieuwde blog: Huisje, Boompje, Baby.

Om het geheel wat overzichtelijker te maken, heb ik labels aangemaakt die alle posts in categorieën verdelen. Hieronder de meestgebruikte/meestgelezen, dan heb je vast een idee:

Fashion
Mijn eerste echte liefde, mode. Graag deel ik looks, shoptips, shoplogs en tips voor leuke (web)winkels.

Lifestyle
Home, food, workouts en ‘levenslessen’. Dat laatste moet je niet te serieus nemen hoor. Ik schrijf alles met een knipoog.

Duurzaam & Groen
Ik wil bewustere keuzes maken, voor mezelf en voor mijn kind. Daarom wil ik ook op mijn blog aandacht geven aan thema’s als duurzaam en groen leven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: tweedehands spullen, recyclen, milieuverbetering en vegetarisch (veganistisch) eten.

Baby/mama/zwanger
Een eerste kindje, zo spannend! Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat dit een topic op mijn blog zou worden. Well, look at me now.

Kladblok
Letterlijk van-alles-en-nog-wat. Even klagen? -> Kladblok. Onzekerheden bespreken? -> Kladblok. Gewoon even een gezellig stukje tussendoor? -> Kladblok.

Op reis
Reizen vind ik fantastisch. Ik was niet voor niets Flight Attendant in een vorig leven (ok, tijdens het hoogseizoen van 2016). Reisinspiratie is altijd welkom en ik ben travelbloggers eeuwig dankbaar.

No Comments

    Leave a Reply