fashion zwanger

bumpstyle • 004

Vandaag ben ik precies 24 weken (en dus 6 maanden) zwanger. 2/3e zit erop. Zo gek! Ik kijk ik de spiegel en zie mezelf steeds ronder worden. Ook andere mensen valt dit op. Geregeld zegt er iemand “Zooo, nu komt je buikje echt goed uit he?” Meestal reageer ik dan met: “Noem je me dik?”. Soms kijkt iemand dan heel verschrikt en moet ik heel hard lachen. Zo warm als het is en zo langzaam als ik ga, kan ik dat nog steeds niet laten. No worries. Daarna zeg ik vrijwel meteen “GRAPJEEE, ik ben ook al vet lang zwanger”. M’n hart is nog niet helemaal zwart. Voel je vooral vrij om er wat van te zeggen, ik maak graag een praatje over de omvang van mijn pens en de kleine man die erin zit.


Toch ook weer een mijlpaal, die 24 weken. Mocht ik nu bevallen, dan heeft ons kindje een hele grote overlevingskans. Best een geruststelling. Natuurlijk hoop ik dat hij zich nog lang niet laat zien. Maar ik hoop ook dat de tijd hypersupersnel gaat en dat het na een paar keer met mijn ogen knipperen oktober is. Als ik kijk naar het ledikantje, de box of de maxi cosi dan vind ik het nog steeds zo bizar dat daar straks een kleine baby in ligt. Maar ook zo mooi. Dat hebben wij dan gewoon ‘gemaakt’. Kan er met mijn hoofd niet bij. Nog eerst even goed doorgroeien baby, dan doe ik dat ook 😉

Liefs,
Esmee

Kokerrok: H&M | Roze shirt: Stradivarius | Hoed: Primark | Schoenen: Primark | Zonnebril: Zara

PS. Doe jij al mee met de Polette giveaway? Nee? Doen! Check mijn vorige blogpost voor meer info.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nathalie Slingerland
  22/06/2017 at 10:23

  De tijd gaat snel hé! En wat ben je inderdaad al groot geworden haha! Red je het wel een beetje met deze warme dagen?

  Liefs, Nathalie

 • Reply
  Esmee D
  22/06/2017 at 14:32

  Het gaat zoooo snel!! Heb gister een regendansje gedaan en mijn gebeden zijn verhoord. Maar het was wel echt warm ja. Puffen! xxxx

Leave a Reply