fashion zwanger

bumpstyle • 005

Wat is dit toch een gek land.. Eerst vallen de mussen dood van het dak en nu is het weer dramatisch druilweer. Niet dat ik klaag hoor. Vind het wel prettig dat het water nu uit de lucht komt in plaats vanuit mijn poriën. Daarnaast hoop ik dat met de regendruppels ook de muggen weer in hun holletjes kruipen. Ik heb er vanmorgen 5 doodgemept. VIJF. Waarvan er 4 gevuld waren met (ongetwijfeld mijn) bloed. Ik zit echt helemaal onder. Lekgeprikt. Opgegeten. Ik was altijd al ‘de sjaak’ als het aankwam op muggen, maar schijnbaar zijn zwangere vrouwen nog smakelijker. Dubbel pech voor mij dus.

Het valt me wel op dat ik er op iedere fotosessie een stukje vermoeider uitzie. Het lijkt wel of mijn dagen drukker worden terwijl mijn lichaam steeds meer vraagt om rust. Ik werk veel, ben tussen neus en lippen nog even afgestudeerd en zorg er ondertussen ook nog voor dat er een klein mensje in me groeit. Da’s best pittig kan ik je vertellen. Daarnaast zijn de nachten doorslapen definitief voorbij. Eerder werd ik ’s ochtends vroeg wakker door m’n volle blaas. Maar ’s nachts kon ik gewoon doorslapen. Nu moet ik er toch echt halverwege de nacht een keer uit om te plassen. Soms zelfs twee keer. Ik besef me heel goed dat ik nu waarschijnlijk HEUL lang geen fatsoenlijke nacht meer ga maken. Pas als onze baby ’s nachts gaat doorslapen komt dat weer terug. En hoe lang dat gaat duren? Who knows..

Liefs,
Esmee

Wearing: Jurk: Primark | Jasje: Stradivarius | Schoenen: Nike | Oorbellen: H&M

PS. Verder gaat het goed hoor. Niks aan ’t handje. Wij hebben heerlijk een week vakantie en gaan op Babymoon. Ondertussen kun jij nog even meedoen aan de Polette Giveaway. Ik maak de winnaar bekend na ons weekje bijslapen, joe!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna Maria
  02/07/2017 at 06:22

  leuke style, en inderdaad lekker slapen gaat wel weer even duren. Einde van de zwangerschap word slapen steeds lastiger en daarna wil er iemand pm de twee uur eten hahaha

 • Reply
  Esmee D
  02/07/2017 at 09:14

  Yep hahaha. I'm aware 😛 Ach, het cliché 'je krijgt er zoveel voor terug' zal het allemaal wel goed maken hihi.

 • Reply
  Judith Droog
  02/07/2017 at 11:09

  Mooooi zwanger hoor! En wie weet, misschien heb je je nachten wel sneller terug dan je denkt. Hier drie meisjes die rond de 8 weken hadden bedacht dat het veel fijner is om de hele nacht door te slapen!

 • Reply
  Kimberley
  30/07/2017 at 09:50

  Snap ook helemaal niks meer van het weer. Nederland is maar een raar land wat dat betreft. Maar je kan die gave gele jas dan wel goed rocken! En ik vind de vermoeidheid op je foto’s echt heel erg meevallen (I need your tips!!!!)! En zo gek is het ook helemaal niet nu. x

Leave a Reply